Bemutatkozás

Cégünk, az EGOMBER Beruházó és Szolgáltató Kft. 1997-ben alakult, családi vállalkozásként.

Fő profilunk a különböző hullámkartonból, kartonplastból készíthető stancolt dobozok, fóliák, stretch fóliák, egyéb raklapozáshoz szükséges csomagolóanyag gyártása és forgalmazása, emellett különböző kézi munkával történő bedolgozás, csomagolás.

Munkánkban a rugalmasságot, pontosságot, megbízhatóságot és versenyképes árakat tartjuk fontosnak. Megpróbáljuk megoldani az esetlegesen felmerülő egyedi csomagolási feladatokat, és gyors szakszerű segítséget nyújtunk. Tevékenységünk során partnereinkkel együttműködve folyamatosan bővítjük forgalmazott termékeink választékát. Ennek eredményeképpen szélesedik termékválasztékunk és ebből adódóan, partnereink naprakész tájékoztatása révén optimalizálni tudjuk csomagolóanyagra fordítandó költségeiket.

A partnerek igényeit megismerve igyekszünk olyan csomagolástechnikai megoldásokat találni, amelyek anyagtakarékos és környezetkímélő technológiát jelentenek.

Alapelvünk a rugalmas partnercentrikus kiszolgálás, szakmaiság, folyamatos felelősség az ügyfél iránt.

Cégünk filozófiája, hogy vevőinket a lehető leggyorsabban, a legjobb minőségben szolgáljuk ki és ennek a filozófiának eredményeképpen számos magyar kis- és középvállalkozás is szép számmal gazdagítja ügyfélkörünket.

Cégünk küldetése, hogy minden ügyfelet gyorsan, pontosan kiszolgáljunk, ezzel is elősegítve partnereink zökkenőmentes ügymenetét. Amit elvállalunk, azt teljesítjük is. Tegyen próbára bennünket!